lördag 10 november 2007

En snabb vecka




Denna veckan har gatt oerhort snabbt, det har varit en massa skoj saker som har hant. I torsdags begav vi oss ut pa kvallsstrapatser till long beach, en strand som ligger nedanfor varan, eftersom Marie fyllde ar. Det blir ju inte samma sak att fylla ar har nere men vi at gatt, sjong for henne och gav henne nagra sma presenter. Stallet som vi var pa lag langt nere, precis vid havet och tuktuken kantrade nastan pa ditvagen men det var helt klart vart ett besok. Detta maste upplevas.

I fredags var det dags for varan forsta studiedag. Jag och Mia agnade en stor del av morgonen at att moblera vara klassrum. Det blir nog bra nar det ar klart men det finns en del svarigheter med mobler i detta landet eller rattare sagt svarigheter av att vara beroende av att thailandarna ska fixa saker. Det galler att stressa ner och tanka att det fixar sig men det ar inte alltid sa latt men forhoppningsvis ar detta en bra stressovning.







Pa eftermiddagen var det dags for utflykt och ingen visste vart vi skulle. Det blev en matlagningskurs dar vi fick lara oss att gora Panang, Pad Thai och Sweet and soursas (Swe swa so). Jattebra verkligen, funderar pa att ta fler liknande kurser. All personal var mycket nojda med eftermiddagen.

Idag lordag var det dags att bege sig av till advokaten med alla vara papper. Vi fick skriva pa en massa papper pa thai dar vi inte hade en aning om vad det stod och lamna ifran oss alla vara orginal inklusive vara pass. Var detta bra kan man undra? Hur som helst, vi hade inget att saga till om sa det var bara till att le och se glad ut. Efter detta var det dags for stranden tyckte vi, stralande sol och valdigt varmt. Dar lag vi hela eftermiddagen innan det var dags for var forsta thaimassage. Underbart!

Mia och jag har nu kopt saker till vara balkoner, for att pynta lite bla snore sa att vi kan hanga upp orkidier, mattor och fotogenlampor. Dar sitter vi och langtar efter er dar hemma. Valdigt manga romantiska kvallar hade det kunnat vara med solnedgang och mysiga strandbarer. Gissa om jag saknar Per.

Nu ska vi vidare till en reggiebar for att fira att det ar lordag. Imorgon blir det nog longbeach.

Inga kommentarer: