onsdag 2 januari 2008

Resa runt

Nu ar vi pa Phiphi och har under dagen akt pa den traditionella longtailutflykten runt Phiphi don. Jattebra snorkling och valdigt fint. Valdigt mycket sand i underbyxorna nar det var dags for att duscha.

Vi var i Bangkok i tre dagar. Vi hann med massor och shoppade sa mycket sa vi var tvungna att kopa tva nya vaskor. Jag var pa sjukhuset och kollade min puls da den hade varit valdo\igt lag under en halsokontroll men det visade sig inte vara nagot storre fel pa mig. Pa sjukhuset fanns ett Mc Donalds och en hotelllobby sa det var riktigt lyxigt. Ska nu bara kolla om pengarna gar att fa tillbaka pa forsakringen vilket jag inte riktigt tror pa. Bangkok var en trevlig stad dit vi kommer att aka igen. Vi hade lite otur denna gang da det var spritforbud pa grund av valet men det var mysigt hotell med pool mitt i stan.valdigt billigt. mysiga manniskor och massvis att se.

Efter Bangkok tog vi nattbuss ner till Ko Phanghna. Det var fullmane fest pa on men vi tog det lugnt och njot over att fa vara ensamma. Vi akte runt pa moped pa en massa daliga vagar och njot av var havsutsikt fran Bungalowsen. Vara nara och kara hemma hade ocksa skickat med julklappar som vi oppnade och vi fick t o m i oss lite julmat. Mycket mysigt. Resan darifran till Ko Lanta var allt annat an mysig. Mycket vantan och kladd. Vi blev lurade och nar vi kom till forsta farjan till Lanta var vi helt sakra pa attt vi skulle bli ranmordade da var bil som vi liftade med korde in pa en jatteliten grusvag som inte alls var den vagen som vi skulle aka.

Fyra vanner kom ocksa till Lanta och vi stannade dar nagra extra dagar innan vi begav oss till Phiphi. Nyarsfirandet gick av staplen pa Long Beach med tre ratters middag och massvis av drinkar for under 100kr/person. Vi firade tillsammans med lararganget och det var mycket trevligt. Raketer och rislampor skickades ivag klockan 12 och sedan var det teckno (mindre bra) hela natten...

Inga kommentarer: